PANTONE - BARVNI TRENDI ZA LETO 2018

PANTONE - BARVNI TRENDI ZA LETO 2018

MEDTEM KO LETOS MED BARVNIMI TRENDI PO PANTONU KRALJUJE ZELENA BARVA, SE ŠTEVILNI ŽE PRIPRAVLJAJO NA TRENDE, KI JIH PRINAŠA LETO 2018. V DOMOVE PRIHAJAJO INTENZIVNE, IGRIVE, ZELENJAVNE PA TUDI TEHNOLOŠKE BARVE, BARVNI LESTVICI PA SE BO PRIDRUŽIL NOV VIJOLIČNI BARVNI ODTENEK V ČAST PREMINULI LEGEND - PRINCEU.

Pantone je že pripravil barvne koncepte, ki jih bomo lahko prihodnje leto pozdravili v naših domovih. Osem razločno oblikovanih palet je navdihnilo ključne barvne zgodbe, ki se bodo leta 2018 nekoliko odmaknile od dosedanjih trendov. Letošnja zelena barva leta 'Greenery' je že napovedala, da bodo barve za leto 2018 oživljene, kljub temu pa bo po napovednih izvršne direktorice podjetja Leatrice Eiseman, več nevtralnih barv, prosojnih materialov in mavričnih odtenkov, ki bodo spominjali na nežne milne mehurčke.

Barvno zgodbo bo leta 2018 zapisalo osem barvnih palet – Intenzivna, Zelenjavna, Iznajdljiva, Diskretna, Daljnosežna, Intrigantna, Tehnološka in Igriva, barvam pa se bo pridružil tudi nov vijolični odtenek po imenu Love Symbol #2 (Ljubezenski symbol številka 2), s katerim se bodo pri Pantonu poklonili legendarnemu Princeu in njegovi značilni barvni opravi. Vse od njegovega albuma in filma iz leta 1984 z naslovom Purple Rain so Princea namreč povezovali z vijolično bravo, ki je spremljala tudi njegov modni stil.

izvirnik: www.citylife.si

Теги: pantone

Оставить комментарий

Все поля обязательны для заполнения

Имя:
E-mail: не публикуеться
Комментарий: